Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74146
Назва: | Сучасний стан розвитку субיּєктів господарювання системи харчування |
Автори: | Палійчук, Євгенія Святославівна Павлик, Ігор Васильович |
Ключові слова: | господарювання об"єктів харчування |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Сучасний стан розвитку субיּєктів господарювання системи харчування / Є. С. Палійчук, І. В. Павлик // Економічні науки. Серія : Регіональна економіка. – 2020. – Вип. 17. – С. 169-176. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто стан та проведено оцінку розвитку підприємств системи харчування української економіки. Проведено аналіз динаміки кількості підприємств ресторанного бізнесу в розрізі років. Опрацьовано наукові здобутки попередніх досліджень та запропоновано шляхи подальшого розвитку сфери громадського харчування. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74146 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ecnre_2020_17_20 (1).pdf | 199.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.