Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74146
Назва: Сучасний стан розвитку субיּєктів господарювання системи харчування
Автори: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор Васильович
Ключові слова: господарювання об"єктів харчування
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Сучасний стан розвитку субיּєктів господарювання системи харчування / Є. С. Палійчук, І. В. Павлик // Економічні науки. Серія : Регіональна економіка. – 2020. – Вип. 17. – С. 169-176.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто стан та проведено оцінку розвитку підприємств системи харчування української економіки. Проведено аналіз динаміки кількості підприємств ресторанного бізнесу в розрізі років. Опрацьовано наукові здобутки попередніх досліджень та запропоновано шляхи подальшого розвитку сфери громадського харчування.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74146
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ecnre_2020_17_20 (1).pdf199.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.