Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74228
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Світлинець, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-03T19:29:24Z | - |
dc.date.available | 2025-06-03T19:29:24Z | - |
dc.date.issued | 2025-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства » для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 Туризм і рекреація, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 52 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74228 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни "Організація готельного господарства" сприяє формуванню у здобувачів вищої освіти здатності комплексно розв’язувати складні професійні задачі та практичні проблеми у сфері туризму і рекреації як в процесі навчання, так і в процесі роботи, що передбачає застосування теорій і методів системи наук, які формують туризмознавство, і характеризуються комплексністю та невизначеністю умов. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе здобувачам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | організація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарство | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичні рекомендації ОГГ.pdf | 4.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.