Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74490
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мац, Михайло | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-16T10:58:09Z | - |
dc.date.available | 2025-06-16T10:58:09Z | - |
dc.date.issued | 2025-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації: Збірник матеріалів ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет- конференції (м. Львів, 15 травня 2025 року). – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2025. – 290 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74490 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЛНУ ім. Івана Франка | uk |
dc.subject | гостинність, маркетинг, емоційний маркетинг, сфера послуг | uk |
dc.title | ЕМОЦІЙНИЙ МАРКЕТИНГ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | uk |
dc.title.alternative | EMOTIONAL MARKETING IN HOSPITALITY | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
емоційний маркетинг.pdf | 741.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.