Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74748
Назва: Агробіологічні особливості формування продуктивності ожини
Інші назви: AGROBIOLOGICAL FEATURES OF BLACKBERRY YIELD FORMATION
Автори: Савіна, Олена Іванівна
Глюдзик-Шемота, Маргарита Юріївна
Попович, Галина Богданівна
Шейдик, Кароліна Артурівна
Ключові слова: ожина, сорт, ріст і розвиток, продуктивність, ефективність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Наука про рослини (агрономія, садівництво, виноградарство).
Бібліографічний опис: Савіна О.І., Глюдзик-Шемота М.Ю., Попович Г.Б., Шейдик К.А. Агробіологічні особливості формування продуктивності ожини. Наука про рослини (агрономія, садівництво, виноградарство). 2024. Т. 3, №4. С. 53–58. https://doi.org/10.47279/Plantscience_2024-03-43
Серія/номер: Т. 3;№ 4
Короткий огляд (реферат): У статті наведено матеріали росту і розвитку сортів ожини Нсолода і Садове чудо та встановлено господарсько-біологічні особливості сортів та їх адаптивності в ґрунтово-клі- матичних умовах Закарпаття для подальшого сортовивчення та впровадження у виробництво. У результаті досліджень виявлено особливості росту й розвитку рослин ожини та про- аналізовано формування продуктивності залежно від мінливих погодних умов; встановлено зимо- та морозостійкість сортів ожини та виділено чинники, що впливають на неї, визначено біологічну та господарську врожайність сортів ожини в молодому насадженні.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74748
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Савіна_Формув.продуктивності ожини_2024.pdf893.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.