Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74748
Назва: | Агробіологічні особливості формування продуктивності ожини |
Інші назви: | AGROBIOLOGICAL FEATURES OF BLACKBERRY YIELD FORMATION |
Автори: | Савіна, Олена Іванівна Глюдзик-Шемота, Маргарита Юріївна Попович, Галина Богданівна Шейдик, Кароліна Артурівна |
Ключові слова: | ожина, сорт, ріст і розвиток, продуктивність, ефективність |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Наука про рослини (агрономія, садівництво, виноградарство). |
Бібліографічний опис: | Савіна О.І., Глюдзик-Шемота М.Ю., Попович Г.Б., Шейдик К.А. Агробіологічні особливості формування продуктивності ожини. Наука про рослини (агрономія, садівництво, виноградарство). 2024. Т. 3, №4. С. 53–58. https://doi.org/10.47279/Plantscience_2024-03-43 |
Серія/номер: | Т. 3;№ 4 |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено матеріали росту і розвитку сортів ожини Нсолода і Садове чудо та встановлено господарсько-біологічні особливості сортів та їх адаптивності в ґрунтово-клі- матичних умовах Закарпаття для подальшого сортовивчення та впровадження у виробництво. У результаті досліджень виявлено особливості росту й розвитку рослин ожини та про- аналізовано формування продуктивності залежно від мінливих погодних умов; встановлено зимо- та морозостійкість сортів ожини та виділено чинники, що впливають на неї, визначено біологічну та господарську врожайність сортів ожини в молодому насадженні. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74748 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Савіна_Формув.продуктивності ожини_2024.pdf | 893.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.