Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7739
Назва: Антибактеріальні властивості Poncirus trifoliata (L.) Raf.
Інші назви: Antibacterial properties of Poncirus trifoliata (L.) Raf.
Автори: Сікура, Антоніна Олексіївна
Ключові слова: Poncirus trifoliata, антибактеріальні властивості, тест-культури, заморожування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Сікура, А. О. Антибактеріальні властивості Poncirus trifoliata (L.) Raf. [Текст] / А. О. Сікура // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, В.О. Чумак та ін. – Ужгород: Вид-во УжНУ "Говерла", 2010. – Вип.28. – C. 44–46. – Бібліогр.: с. 46 (13 назв).
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Досліджували антибактеріальні властивості Poncirus trifoliata (L.) Raf. у порівнянні з Citrus limon (L.) Burm. Виявили, що бактеріостатичні влас- тивості P. trifoliata ідентичні аналогічним властивостям C. limon. Встановили, що плоди P. trifoliata після трива- лої дії низьких температур зберігають свої бактерицидні властивості. Ключові слова: Poncirus trifoliata, антибактеріальні властивості, тест-культури, заморожування.
Studied the antibacterial properties of Poncirus trifoliata (L.) Raf. in comparison with Citrus limon (L.) Burm. It was found that bacteriostatic properties of P. trifoliata identical to the properties of C. limon. It was found that the fruits of P. trifoliata after a long freeze retain their bactericidal properties. Key words: Poncirus trifoliata, antibacterial properties, freezing.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7739
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 28 - 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АНТИБАКТЕРІАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ PONCIRUS TRIFOLIATA (L.) RAF..pdf582.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.