Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7809
Title: Дослідження радімодифікуючих і радіозахисних властивостей нових дієтичних харчових добавок
Other Titles: Research of radiomodification and radioprotective properties of new dietary food additions
Authors: Ракша-Слюсарева, О. А.
Квасніков, А. А.
Круль, В. О.
Шиш, С. А.
Кіор, О. Г.
Слюсарев, О. А.
Кустов, Д. Ю.
Андрюшина, С. Ю.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Дослідження радімодифікуючих і радіозахисних властивостей нових дієтичних харчових добавок [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, А. А. Квасніков, В. О. Круль та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, М.Я. Співак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 27. – С. 250–255. – Бібліогр.: с. 254–255 (22 назви).
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: В експерименті на тваринах досліджено радіомодифікуючі і радіозахисні властивості нових дієтичних харчових добавок "Ріпак", "Квітковий пилок", "Вітарон-К щодо системи імунітету. Встановлено різноспрямований вплив цих речовин на показники системи імунітету. Це віддзеркалює різні механізми, спрямованість та ступінь їх радіозахисної і радіомодифікуючої дії при гострому та пролонгованому опроміненні.
Radiomodifying and radioprotective properties of new dietary food additions "Ripak", "Кvitkoviy pilok", "Vitaron-K" the immune system was examinee in experiment on animals . Different directed influence of these matters is set on the indexes of the system of immunity. It reflects different mechanisms, orientation and degree of their radioprotective and radiomodifying action at a sharp and prolonged irradiation.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7809
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 27 - 2010



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.