Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГабчак, Наталія Францівна-
dc.date.accessioned2016-06-19T19:27:25Z-
dc.date.available2016-06-19T19:27:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГабчак Н.Ф. Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" / Н.Ф. Габчак ; Закарпат. держ. ун-т, Ф-т міжнар. бізнесу та міжнар. економіки, Каф. суспіл. дисциплін та туризму, 2009. – 14 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633-
dc.descriptionДисципліна читається з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, розрахована на успішне засвоєння матеріалу. Дисципліна вимагає від студентів: Знати: - основні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні та світі; - особливості діяльності ресторанних підприємств та їх класифікацію - принципи організації виробництва на ресторанних підприємствах, структуру виробництва - основи раціональної організації праці Вміти: - застосовувати набуті знання на практиці - організовувати виробництво на підприємствах ресторанного бізнесу та постачання підприємств ресторанного бізнесу.uk
dc.description.abstractРесторанне господарство є галуззю основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва і обслуговування споживачів і розрізняються за типами і спеціалізацією. Дисципліна «Технологія ресторанних послуг» охоплює широке коло питань, пов’язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Частина лекційних і семінарських занять присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства, детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, розглядається питання раціональної організації праці.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ, електронний варіантuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectтипізація-
dc.subjectавтоматизовані системи-
dc.titleРобоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг"uk
dc.typeTextuk
dc.typeDatasetuk
dc.typeImageuk
dc.pubTypeРобоча програмаuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.