Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Габчак, Наталія Францівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-19T19:27:25Z | - |
dc.date.available | 2016-06-19T19:27:25Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Габчак Н.Ф. Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" / Н.Ф. Габчак ; Закарпат. держ. ун-т, Ф-т міжнар. бізнесу та міжнар. економіки, Каф. суспіл. дисциплін та туризму, 2009. – 14 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633 | - |
dc.description | Дисципліна читається з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, розрахована на успішне засвоєння матеріалу. Дисципліна вимагає від студентів: Знати: - основні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні та світі; - особливості діяльності ресторанних підприємств та їх класифікацію - принципи організації виробництва на ресторанних підприємствах, структуру виробництва - основи раціональної організації праці Вміти: - застосовувати набуті знання на практиці - організовувати виробництво на підприємствах ресторанного бізнесу та постачання підприємств ресторанного бізнесу. | uk |
dc.description.abstract | Ресторанне господарство є галуззю основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва і обслуговування споживачів і розрізняються за типами і спеціалізацією. Дисципліна «Технологія ресторанних послуг» охоплює широке коло питань, пов’язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Частина лекційних і семінарських занять присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства, детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, розглядається питання раціональної організації праці. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ, електронний варіант | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.subject | типізація | - |
dc.subject | автоматизовані системи | - |
dc.title | Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.type | Dataset | uk |
dc.type | Image | uk |
dc.pubType | Робоча програма | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма з навчальної дисципліни Технологія ресторанних послуг.doc | 245 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.