Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633
Назва: | Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" |
Автори: | Габчак, Наталія Францівна |
Ключові слова: | туризм, ресторанне господарство, типізація, автоматизовані системи |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | УжНУ, електронний варіант |
Бібліографічний опис: | Габчак Н.Ф. Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" / Н.Ф. Габчак ; Закарпат. держ. ун-т, Ф-т міжнар. бізнесу та міжнар. економіки, Каф. суспіл. дисциплін та туризму, 2009. – 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство є галуззю основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва і обслуговування споживачів і розрізняються за типами і спеціалізацією. Дисципліна «Технологія ресторанних послуг» охоплює широке коло питань, пов’язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Частина лекційних і семінарських занять присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства, детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, розглядається питання раціональної організації праці. |
Опис: | Дисципліна читається з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, розрахована на успішне засвоєння матеріалу. Дисципліна вимагає від студентів: Знати: - основні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні та світі; - особливості діяльності ресторанних підприємств та їх класифікацію - принципи організації виробництва на ресторанних підприємствах, структуру виробництва - основи раціональної організації праці Вміти: - застосовувати набуті знання на практиці - організовувати виробництво на підприємствах ресторанного бізнесу та постачання підприємств ресторанного бізнесу. |
Тип: | Text Dataset Image |
Тип публікації: | Робоча програма |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма з навчальної дисципліни Технологія ресторанних послуг.doc | 245 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.