Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633
Назва: Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг"
Автори: Габчак, Наталія Францівна
Ключові слова: туризм, ресторанне господарство, типізація, автоматизовані системи
Дата публікації: 2009
Видавництво: УжНУ, електронний варіант
Бібліографічний опис: Габчак Н.Ф. Робоча програма з навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" / Н.Ф. Габчак ; Закарпат. держ. ун-т, Ф-т міжнар. бізнесу та міжнар. економіки, Каф. суспіл. дисциплін та туризму, 2009. – 14 с.
Короткий огляд (реферат): Ресторанне господарство є галуззю основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва і обслуговування споживачів і розрізняються за типами і спеціалізацією. Дисципліна «Технологія ресторанних послуг» охоплює широке коло питань, пов’язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Частина лекційних і семінарських занять присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства, детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, розглядається питання раціональної організації праці.
Опис: Дисципліна читається з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, розрахована на успішне засвоєння матеріалу. Дисципліна вимагає від студентів: Знати: - основні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні та світі; - особливості діяльності ресторанних підприємств та їх класифікацію - принципи організації виробництва на ресторанних підприємствах, структуру виробництва - основи раціональної організації праці Вміти: - застосовувати набуті знання на практиці - організовувати виробництво на підприємствах ресторанного бізнесу та постачання підприємств ресторанного бізнесу.
Тип: Text
Dataset
Image
Тип публікації: Робоча програма
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8633
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.