Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДаньків, Йосип Якимович-
dc.contributor.authorОстап'юк, Мирослав Ярославович-
dc.date.accessioned2016-07-24T19:06:09Z-
dc.date.available2016-07-24T19:06:09Z-
dc.date.issued2010-03-
dc.identifier.citationДаньків Й.Я. До питання виникнення подвійної бухгалтерії та її експансію / Й.Я. Даньків, М.Я. Остап’юк. - Бухгалтерський облік і аудит - № 3– 2010. – С.13-18.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9487-
dc.descriptionДосліджені об’єктивні умови, які привели до виникнення подвійної бухгалтерії та подвійного запису.uk
dc.description.abstractУ статті на основі вивчення наукових джерел з історії бухгалтерського обліку розкриваються об’єктивні умови, які привели до виникнення подвійної бухгалтерії та подвійного запису. Заперечується той факт, що винахідником подвійного запису був Лука Пачолі, який тільки описав і систематизував, а також виразив у венеціанській (староіталійській) формі подвійну бухгалтерію. Також розкриваються об’єктивні умови поширення (експансії) подвійної бухгалтерії у країни Європи і світу, виникнення своїх національних бухгалтерських шкіл.uk
dc.description.sponsorshipВідсутня.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖурнал "Бухгалтерський облік і аудит", м.Київuk
dc.relation.ispartofseriesЖурнал: Бухгалтерський облік і аудит;№3. - 2009. - С.13-18.-
dc.subjectБухгалтерський облік: ІСТОРІЯuk
dc.subjectподвійний запис, подвійна бухгалтерія, дебет, кредит, баланс, рахунки, експансія, зошит, головна книга, “ностро”, “востро”, форма облікуuk
dc.titleДо питання виникнення подвійної бухгалтерії та її експансіюuk
dc.title.alternativeOn the issue of origin of double-entry bookkeeping and its expansionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.