Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9600
Название: Актуальні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств
Другие названия: Актуальні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств
Авторы: Брітченко, Ігор Геннадійович
Ладунка, І.С.
Ключевые слова: конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність продукції, інноваційна продукція, маркетингова стратегія підприємства, якість
Дата публикации: 2015
Издательство: Ужгород: УжНУ
Библиографическое описание: Брітченко І.Г. Актуальні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств / Брітченко І.Г., ладунка І.С. // Науковий вісник УжНУ. - № 1 (45) / 2015. - Ужгород: УжНУ, 2015. - С. 116-119.
Серия/номер: УДК 330.341.1;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена вивченню актуальних проблемних питань конкурентоспроможності харчової продукції вітчизняних підприємств. Досліджено фактори підвищення конкурентоспроможності продукції та визнано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств. Запропоновано заходи щодо вдосконалення методики оцінки та процесу управління конкурентоспроможністю продукції.
Описание: Стаття присвячена вивченню актуальних проблемних питань конкурентоспроможності харчової продукції вітчизняних підприємств. Досліджено фактори підвищення конкурентоспроможності продукції та визнано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств. Запропоновано заходи щодо вдосконалення методики оцінки та процесу управління конкурентоспроможністю продукції.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9600
ISSN: 2409-6857
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.