Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Відкриті освітні ресурси
Навчально-наукові інститути
Наукова бібліотека УжНУ
Науково-дослідні інститути, центри та лабораторії
Факультети
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Особливості формування прикусу в осіб віком від 6 до 12 років залежно від характеру харчування.
Фера, Олександр Васильович
;
Костенко, Євген Якович
;
Фера, Марія Олександрівна
;
Мельник, Володимир Семенович
;
Криванич, Володимир Миколайович
;
Мельник, Софія Володимирівна
Перегляд
Автор
1
Криванич, Володимир Миколайович
1
Фера, Марія Олександрівна
1
Фера, Олександр Васильович
Тема
1
види прикусу
1
вікова група від 6 до 12 років
1
спосіб життя
1
тип харчових продуктів
за датою випуску
1
2017
Has File(s)
1
true