Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320
Title: Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду
Other Titles: Influence of mineral elements on carвo­hydrate metabolism of grapevine  
Authors: Данканич, Т. К.
Issue Date: 2000
Publisher: М- Студія
Citation: Данканич, Т. К. Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 182-183. – Бібліогр.: с. 183 (6 назв). – Рез., англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: У листках досліджуваного сорту Дністровський рожевий виявлено глюкозу, фруктозу, мальтозу, сахарозу, крохмаль і геміцелюлозу. Під час цвітіння винограду, формування і росту ягід спостерігається підвищений уміст вуглеводів.
In the leaves of Dnistrovsky pink variety of grapevine such carbohydrates as glucose, fructose, sucrose, maltose, starch, hemicellulose were found, whose maximum accumulation occurs in the periods of intensi,ve growth and flowering.
Description: https://drive.google.com/file/d/1Qk1yKZ9LQgVtSM3aCmKKEiNfDmJD3HJI/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.