Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 89 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ТУРОПЕРАТОРА НА ОСНОВІ СИСТЕМИ «УСКЛАДНЕНОГО ДИРЕКТ-КОСТИНГУ»
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2020
ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
2020-10
СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2020
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
;
Рішко, Владислав Михайлович
2020-11
ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ
Сливка, Марина
2020-11
СУЧАСНИЙ СТАН ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ
Бірікі, Роланд-Юлій
2020
МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Повідайчик, Оксана Степанівна
2020
Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.
Корсак, Роман Володимирович
;
Колісник, Галина Миколаївна
2021
ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ПРИ ПРИЙНЯТТІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2021
ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
Discover
Author
24
Попик, Мар'яна Михайлівна
21
Корсак, Роман Володимирович
17
Кіш, Галина Вікторівна
14
Шулла, Роман Степанович
13
Січка, Іван Іванович
8
Годя, Іван Михайлович
3
Малец, Віктор
3
Нагорняк, Галина Степанівна
3
Повідайчик, Оксана Степанівна
3
Фуртій, Володимир
.
next >
Subject
14
туризм
13
готельно-ресторанний бізнес
4
готельний бізнес
4
логістика
4
ресторан
4
ресторанне господарство
4
страхування
3
tourism
3
готельне господарство
3
ресторанні послуги
.
next >
Date issued
51
2020
38
2021
Publication type
33
Стаття
19
Тези до статті
15
Методичні рекомендації
7
Препринт
4
Дисертація
3
Кваліфікаційна робота
2
Студентська стаття
2
Інша текстова публікація
1
Книга, підручник
1
Навчальний посібник
.
next >
Has File(s)
89
true