Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34424
Title: Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.
Other Titles: MODERN APPROACHES TO THE USE OF TRAINING TECHNOLOGIES IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS FOR PERSONNEL MANAGEMENT
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Колісник, Галина Миколаївна
Keywords: готель,ресторан, тренінгоі технології, маркетинг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, ресторан «Карпати».
Issue Date: 2020
Publisher: Віснук Сумського національного аграрного університету.
Citation: Колісник Г. М., Корсак Р. В., Лакас В. В. Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом. Віснук Сумського національного аграрного університету. Економіка і менеджмент. 2020. № 1 (83). С. 77-83.
Abstract: У статті зазначено, що управління людськими ресурсами розвивається швидкими темпами. Вакансії менеджери пропонують внутрішнім кандидатам. Тренінг розглядається як інструмент підвищення рівня професіонального розвитку персоналу та рівня їх компетентності. Зазначено, що сучасні тренінгові програми з питань управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесівключають в себе комплекс спеціалізованих програм з питань: систематичного навчання і дозволяють вирішувати важливі питанняі проблеми у підготовці персоналу готельно-ресторанного комплексу, сприяють формуванню кадрового потенціалу підприємства, мотивують працівників до якісної професійної роботи, зменшують плинність кадрів.
Description: На даний часвУкраїні стратегічне управління людськими ресурсами розвивається швидкими темпами, роботодавці дуже інтенсивно стали інвестувати в людський капітал. Вакансії на підприємствах частіше заповнюються виключно внутрішніми кандидатами. В українській практиці головний канал пошуку кадрів - рекомендації знайомих, колег і співробітників, а вирішальні критерії – вік і технічні спеціальні навички. Для удосконалення української практики підбору персоналу необхідно в майбутньому створювати різні розробки та застосовувати інноваційні методи. Сучасна ситуація на ринку праці вимагає використання нових технологій в готельно-ресторанному бізнесі. Працівник повинен швидко адаптуватись до умов, саме тому, тренінг - це ідеальний інструмент підвищення професійного рівня і розвитку персоналу, можливість для постійного підвищення рівня професійної компетентності. Важливим етапом при роботі з кадрами на будь-якому підприємстві є якісний підбір персоналу. Від того, наскільки добре набраний персонал, безпосередньо залежать результати роботи організації в цілому: прорахунки в підборі кадрів можуть призвести до економічних втрат компанії, в той час як ефективний підбір співробітників буде вдалим вкладенням грошей. Підбір персоналу вважається ефективним, якщо залучається якомога більше претендентів при найменших витратах.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34424
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕФЕРАТ АНГЛ Колісник Г.М., Корсак Р.В., Лакас В.В..docx17.75 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.