Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 119 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ТУРОПЕРАТОРА НА ОСНОВІ СИСТЕМИ «УСКЛАДНЕНОГО ДИРЕКТ-КОСТИНГУ»
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2020
ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
2020-10
СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2020
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
;
Рішко, Владислав Михайлович
2020-11
ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ
Сливка, Марина
2020-11
СУЧАСНИЙ СТАН ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ
Бірікі, Роланд-Юлій
2020
МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Повідайчик, Оксана Степанівна
2020
Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.
Корсак, Роман Володимирович
;
Колісник, Галина Миколаївна
2021
ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ПРИ ПРИЙНЯТТІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2021
ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
Discover
Author
35
Корсак, Роман Володимирович
24
Попик, Мар'яна Михайлівна
19
Кіш, Галина Вікторівна
19
Січка, Іван Іванович
14
Годя, Іван Михайлович
14
Шулла, Роман Степанович
4
Малец, Віктор
3
Нагорняк, Галина Степанівна
3
Повідайчик, Оксана Степанівна
3
Сіра, Евеліна Олександрівна
.
next >
Subject
14
туризм
13
готельно-ресторанний бізнес
6
ресторанне господарство
5
ресторан
4
tourism
4
гостинність
4
готельний бізнес
4
логістика
4
ресторанні послуги
4
страхування
.
next >
Date issued
51
2020
38
2021
30
2022
Publication type
46
Стаття
20
Методичні рекомендації
20
Тези до статті
8
Препринт
5
Дисертація
5
Інша текстова публікація
3
Кваліфікаційна робота
2
Книга, підручник
2
Навчальний посібник
2
Студентська стаття
.
next >