Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 119 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ТУРОПЕРАТОРА НА ОСНОВІ СИСТЕМИ «УСКЛАДНЕНОГО ДИРЕКТ-КОСТИНГУ»Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2020ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУПопик, Мар'яна Михайлівна
2020-10СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Рішко, Владислав Михайлович
2020-11ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІСливка, Марина
2020-11СУЧАСНИЙ СТАН ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИБірікі, Роланд-Юлій
2020МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІПопик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна
2020Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.Корсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна
2021ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ПРИ ПРИЙНЯТТІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2021ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович