Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
THE ROLE OF MARKETING IN THE SPHERE OF HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS
Попик, Мар'яна Михайлівна
2020-06
Методи антикризового маркетингу закладів ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19
Кіш, Галина Вікторівна
2020-06
З історії втрачених курортів Закарпаття: Кобилецька Поляна, Вишково, Занька, Ужок
Носа, Богдана Михайлівна
2020-06
Методи антикризового маркетингу закладів ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19
Кіш, Галина Вікторівна
2020
ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
2020
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
;
Рішко, Владислав Михайлович
2021
ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ПРИ ПРИЙНЯТТІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2021
ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2021
SOME SCIENTIFIC APPROACHES TO PROFESSIONAL TRAINING OF FUTURE SPECIALISTS OF HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Повідайчик, Оксана Степанівна
2021
УПРАВЛІННЯ ЗБУТОВОЮ ПРОГРАМОЮ ЯК ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ТУРОПЕРЕЙТИНГУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
Discover
Author
10
Попик, Мар'яна Михайлівна
6
Кіш, Галина Вікторівна
4
Шулла, Роман Степанович
3
Нагорняк, Галина Степанівна
1
Годя, Іван Михайлович
1
Колісник, Галина Миколаївна
1
Корсак, Роман Володимирович
1
Носа, Богдана Михайлівна
1
Повідайчик, Оксана Степанівна
1
Пітюлич, Михайло Михайлович
.
next >
Subject
1
strategy
1
tourism development
1
гостинність
1
Кобилецька Поляна, Вишково, Заньк...
1
культура ресторанного обслуговування
1
психологія й етика ресторанного с...
1
ресторан
1
ресторанний бзнес
1
ресторанний заклад
1
Історія Закарпаття, туризм і рекр...
.
< previous
next >
Date issued
12
2021
7
2020
1
2022
Has File(s)
20
true