Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29876
Title: | Методи антикризового маркетингу закладів ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19 |
Authors: | Кіш, Галина Вікторівна |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес, ресторанний бізнес, пандемія COVID-19, антикризове управління |
Issue Date: | Jun-2020 |
Citation: | Кіш Г.В. Методи антикризового маркетингу закладів ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19// Modern science: problems and innovations. Abstracts of the 4th International scientific and practical conference. SSPG Publish. Stockholm, Sweden. 2020. Pp. 356-360 |
Abstract: | В умовах пандемії коронавірусу COVID-19 заклади ресторанного господарства, як ніхто інший, відчули на собі наслідки тимчасової втрати можливості повноцінної діяльності. Значна частка підприємств змогла адаптуватись до нових умов під час карантину і вижити, проте є й ті, хто навряд чи подолають цю кризову ситуацію. Мета. Визначити основні методи випереджаючого маркетингу для закладів ресторанного господарства в кризових умовах пандемії COVID-19. В статті використані матеріали опитувань власників ресторанних закладів та потенційних клієнтів, проведених Українською Ресторанною Асоціацією. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29876 |
ISBN: | 978-91-87224-07-2 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MODERN-SCIENCE-PROBLEMS-AND-INNOVATIONS-28-30.06.20.pdf | збірник | 5.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Kish Galyna.pdf | сертифікат | 883.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.