Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний періодГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль VR та AR – технологій для розвитку воєнно-патріотичного туризму та готельно-ресторанного бізнесуГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в УкраїніКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузіКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна