Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62715
Title: | Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні |
Other Titles: | Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Keywords: | Корсак Р., Гуштанготельно-ресторанна освіта, Чеська Республіка, Україна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.247-250. |
Series/Report no.: | ;Том ІІ |
Abstract: | Актуальність дослідження організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці для подальшого впровадження в Ук-раїні полягає в необхідності підготовки висококваліфікованих кадрів для динамічної сфери гостинності. Чеська Республіка відо-ма своєю довголітньою традицією в готельно-ресторанному бізнесі та високим стандартом готельно-ресторанної освіти. Вивчення їхнього досвіду може стати важливим кроком для покращення якості освіти в Україні та підготовки фахівців, здатних конкурувати на міжнародному ринку готельно-ресторанного бізнесу та у різних галузях туризму: пригодницькому, історико-культурному, військово-патріотичному |
Description: | У перспективі дослідження може виявити актуальні методи та підходи до навчання готельно-ресторанного персоналу, що включають в себе практичну підготовку, стажування у реальних умовах готельно-ресторанних закладів та активне використання су-часних технологій. Такий аналіз дозволить впровадити ефективні та інноваційні підходи до освіти в Україні, що відповідатимуть сучасним вимогам ринку праці та сприятимуть розвитку галузі гостинності у країні |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62715 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т..pdf | 313.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.