Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62715
Title: Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні
Other Titles: Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: Корсак Р., Гуштанготельно-ресторанна освіта, Чеська Республіка, Україна
Issue Date: 2024
Publisher: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.247-250.
Series/Report no.: ;Том ІІ
Abstract: Актуальність дослідження організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці для подальшого впровадження в Ук-раїні полягає в необхідності підготовки висококваліфікованих кадрів для динамічної сфери гостинності. Чеська Республіка відо-ма своєю довголітньою традицією в готельно-ресторанному бізнесі та високим стандартом готельно-ресторанної освіти. Вивчення їхнього досвіду може стати важливим кроком для покращення якості освіти в Україні та підготовки фахівців, здатних конкурувати на міжнародному ринку готельно-ресторанного бізнесу та у різних галузях туризму: пригодницькому, історико-культурному, військово-патріотичному
Description: У перспективі дослідження може виявити актуальні методи та підходи до навчання готельно-ресторанного персоналу, що включають в себе практичну підготовку, стажування у реальних умовах готельно-ресторанних закладів та активне використання су-часних технологій. Такий аналіз дозволить впровадити ефективні та інноваційні підходи до освіти в Україні, що відповідатимуть сучасним вимогам ринку праці та сприятимуть розвитку галузі гостинності у країні
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62715
ISBN: 978-617-554-241-5
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корсак Р., Гуштан Т..pdf313.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.