Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11138
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухарева, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorПопович, М.М.-
dc.contributor.authorДелеган-Кокайко, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorМолнар, Д.І.-
dc.contributor.authorСухарев, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2017-01-10T08:55:35Z-
dc.date.available2017-01-10T08:55:35Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВизначення Кобальту в харчових продуктах [Текст] / О. Ю. Сухарева, М. М. Попович, С. В. Делеган-Кокайко та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Говерла, 2015. – Вип. 1 (33). – C. 34–38. – Бібліогр.: с. 37–38 (23 назви).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11138-
dc.description.abstractДана робота присвячена вивченню можливості спектрофотометричного визначення Кобальту в харчових продуктах з використанням реагентів N’-[1-метил-3-оксо-3-фенілпропілен]нафталін-2-карбогідразону (1-нафтоїл-3-метил-5-феніл-5-оксипіразолон) та астрафлоксину FF.uk
dc.description.abstractThe interaction of Co(II) with N’-[1-methyl-3-oxo-3-phenylpropilen]naphtalin-2-carbohydrazones and astrafloksinum FF have been investigated for obtaining of ionic associates which are suitable for development of extraction-photometric determination of Cobalt. It is shown that Co(II) in the alkaline environment in presents H₂O₂ oxygenized to Co(III) and formation of ionic associates with studies reagents. The high selectivity of Cobalt ionic associates formation was observed and in result it is possible to use these analytical forms for extraction-photometric determination of Cobalt with next chemical-analytical characteristics: ε₅₆₁= 5,3×10⁴; LOQ – 0,0236 ppm; superior limit of determination – 5,9 ppm. The new procedure of Cobalt extraction-photometric determination was developed and approved on the samples of food products. The developed procedures are simple in implementation and have satisfactory metrology characteristics.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.subjectКобальтuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectспектрофотометріяuk
dc.titleВизначення Кобальту в харчових продуктахuk
dc.title.alternativeThe determination of Cobalt in food productsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2015 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 1 (33)
Наукові публікації кафедри аналітичної хімії
Наукові публікації кафедри екології та охорони навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИЗНАЧЕННЯ КОБАЛЬТУ В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ.pdf147.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.