Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12129
Название: Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств
Другие названия: The innovative potential as an important element of the strategic potential food enterprises
Авторы: Толстая, Н. В.
Ключевые слова: інноваційний потенціал, харчова промисловість, стратегічний потенціал харчових підприємств, інноваційний розвиток
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Толстая, Н. В. Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств [Текст] / Н. В. Толстая // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.8. Ч. 2. – С. 102–105. – Бібліогр.: с. 104 (8 назв).
Серия/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто сутність та структуру інноваційного потенціалу як елемента стратегічного потенці- алу. Проаналізовано основні проблеми реалізації інноваційної моделі в харчовій промисловості України та, відповідно до цього, виділено чотири процеси інноваційного розвитку харчової промисловості. Розглянуто низку заходів щодо стимулювання інноваційного потенціалу на галузевому рівні та держави в цілому. Ключові слова: інноваційний потенціал, харчова промисловість, стратегічний потенціал харчових підприємств, інноваційний розвиток.
The article examines the nature and structure innovative potential as part of the strategic potential. The basic problem of implementing an innovative model of Ukraine in the food industry and, accordingly, allocated four processes of innovation development of the food industry. A number of measures to stimulate the innovative capacity at branch level and the state as a whole. Key words: innovative potential, food processing, strategic potential food enterprises, innovative development.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12129
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 8 Частина 2 - 2016

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ.pdf268.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.