Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12129
Назва: Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств
Інші назви: The innovative potential as an important element of the strategic potential food enterprises
Автори: Толстая, Н. В.
Ключові слова: інноваційний потенціал, харчова промисловість, стратегічний потенціал харчових підприємств, інноваційний розвиток
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Толстая, Н. В. Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств [Текст] / Н. В. Толстая // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.8. Ч. 2. – С. 102–105. – Бібліогр.: с. 104 (8 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сутність та структуру інноваційного потенціалу як елемента стратегічного потенці- алу. Проаналізовано основні проблеми реалізації інноваційної моделі в харчовій промисловості України та, відповідно до цього, виділено чотири процеси інноваційного розвитку харчової промисловості. Розглянуто низку заходів щодо стимулювання інноваційного потенціалу на галузевому рівні та держави в цілому. Ключові слова: інноваційний потенціал, харчова промисловість, стратегічний потенціал харчових підприємств, інноваційний розвиток.
The article examines the nature and structure innovative potential as part of the strategic potential. The basic problem of implementing an innovative model of Ukraine in the food industry and, accordingly, allocated four processes of innovation development of the food industry. A number of measures to stimulate the innovative capacity at branch level and the state as a whole. Key words: innovative potential, food processing, strategic potential food enterprises, innovative development.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12129
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 8 Частина 2 - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ.pdf268.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.