Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюх, Т. М.-
dc.contributor.authorБогданович, Л. О.-
dc.contributor.authorЯкименко, А. О.-
dc.contributor.authorЄрмолаєва, М. В.-
dc.date.accessioned2017-03-16T12:07:36Z-
dc.date.available2017-03-16T12:07:36Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні [Текст] / Т. М. Артюх, Л. О. Богданович, А. О. Якименко, М. В. Єрмолаєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 32–35. – Бібліогр.: с. 35 (7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458-
dc.description.abstractУ статті досліджено систему технічного регулювання кондитерської галузі в Україні. Розглянуто систему регулювання якості та безпечності вітчизняної кондитерської продукції. Проаналізовано рівень гармонізації національних стандартів за міжнародними вимогами. Зображено стан стандартизації, оцінювання відповідності та ринкового нагляду кондитерської галузі в Україні. Розглянуто стан нормативно-технічного забезпечення системи технічного регулювання. Ключові слова: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд.uk
dc.description.abstractThe article examines the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine. The system of regulation of the quality and safety of the domestic confectionery products. Analyzed the degree of harmonization of national standards with international requirements. Reflecting the state of standardization, metrology, conformity assessment and market surveillance. The analysis of the regulatory and technical support system of technical regulation. Key words: confectionery products, technical regulations, harmonization, monitoring, standardization, conformity assessment, market surveillance.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та світове господарство;-
dc.subjectкондитерська продукціяuk
dc.subjectтехнічне регулюванняuk
dc.subjectгармонізаціяuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectстандартизаціяuk
dc.subjectоцінення відповідностіuk
dc.subjectринковий наглядuk
dc.titleАналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україніuk
dc.title.alternativeAnalysis of the system of technical regulation confectionery industry in Ukraineuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2016 / Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7. Частина 1



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.