Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Название: | Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні |
Другие названия: | Analysis of the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine |
Авторы: | Артюх, Т. М. Богданович, Л. О. Якименко, А. О. Єрмолаєва, М. В. |
Ключевые слова: | кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Видавничий дім "Гельветика" |
Библиографическое описание: | Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні [Текст] / Т. М. Артюх, Л. О. Богданович, А. О. Якименко, М. В. Єрмолаєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 32–35. – Бібліогр.: с. 35 (7 назв). |
Серия/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті досліджено систему технічного регулювання кондитерської галузі в Україні. Розглянуто систему
регулювання якості та безпечності вітчизняної кондитерської продукції. Проаналізовано рівень гармонізації національних
стандартів за міжнародними вимогами. Зображено стан стандартизації, оцінювання відповідності та ринкового нагляду
кондитерської галузі в Україні. Розглянуто стан нормативно-технічного забезпечення системи технічного регулювання.
Ключові слова: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення
відповідності, ринковий нагляд. The article examines the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine. The system of regulation of the quality and safety of the domestic confectionery products. Analyzed the degree of harmonization of national standards with international requirements. Reflecting the state of standardization, metrology, conformity assessment and market surveillance. The analysis of the regulatory and technical support system of technical regulation. Key words: confectionery products, technical regulations, harmonization, monitoring, standardization, conformity assessment, market surveillance. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ В УКРАЇНІ.pdf | 342.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.