Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Title: Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні
Other Titles: Analysis of the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine
Authors: Артюх, Т. М.
Богданович, Л. О.
Якименко, А. О.
Єрмолаєва, М. В.
Keywords: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд
Issue Date: 2016
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні [Текст] / Т. М. Артюх, Л. О. Богданович, А. О. Якименко, М. В. Єрмолаєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 32–35. – Бібліогр.: с. 35 (7 назв).
Series/Report no.: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Abstract: У статті досліджено систему технічного регулювання кондитерської галузі в Україні. Розглянуто систему регулювання якості та безпечності вітчизняної кондитерської продукції. Проаналізовано рівень гармонізації національних стандартів за міжнародними вимогами. Зображено стан стандартизації, оцінювання відповідності та ринкового нагляду кондитерської галузі в Україні. Розглянуто стан нормативно-технічного забезпечення системи технічного регулювання. Ключові слова: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд.
The article examines the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine. The system of regulation of the quality and safety of the domestic confectionery products. Analyzed the degree of harmonization of national standards with international requirements. Reflecting the state of standardization, metrology, conformity assessment and market surveillance. The analysis of the regulatory and technical support system of technical regulation. Key words: confectionery products, technical regulations, harmonization, monitoring, standardization, conformity assessment, market surveillance.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.