Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Назва: Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні
Інші назви: Analysis of the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine
Автори: Артюх, Т. М.
Богданович, Л. О.
Якименко, А. О.
Єрмолаєва, М. В.
Ключові слова: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в Україні [Текст] / Т. М. Артюх, Л. О. Богданович, А. О. Якименко, М. В. Єрмолаєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 32–35. – Бібліогр.: с. 35 (7 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено систему технічного регулювання кондитерської галузі в Україні. Розглянуто систему регулювання якості та безпечності вітчизняної кондитерської продукції. Проаналізовано рівень гармонізації національних стандартів за міжнародними вимогами. Зображено стан стандартизації, оцінювання відповідності та ринкового нагляду кондитерської галузі в Україні. Розглянуто стан нормативно-технічного забезпечення системи технічного регулювання. Ключові слова: кондитерська продукція, технічне регулювання, гармонізація, контроль, стандартизація, оцінення відповідності, ринковий нагляд.
The article examines the system of technical regulation confectionery industry in Ukraine. The system of regulation of the quality and safety of the domestic confectionery products. Analyzed the degree of harmonization of national standards with international requirements. Reflecting the state of standardization, metrology, conformity assessment and market surveillance. The analysis of the regulatory and technical support system of technical regulation. Key words: confectionery products, technical regulations, harmonization, monitoring, standardization, conformity assessment, market surveillance.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12458
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.