Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артюх, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Борщевська, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T12:17:26Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T12:17:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Артюх, Т. М. Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках [Текст] / Т. М. Артюх, Ю. А. Борщевська // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 44–47. – Бібліогр.: с. 47 (9 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466 | - |
dc.description.abstract | У роботі визначено методологічні підходи до гармонізації національних, міжнародних та європейських стандартів. Проаналізовано вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які встановлюють показники безпечності харчових продуктів. Розглянуто стандарти якості та оцінювання ковбасної продукції відповідно до вимог ЄС. Ключові слова: технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус. | uk |
dc.description.abstract | The paper considers methodological approaches to the harmonization of national, international and European standards. Analyzed national, European and international documents that establish indicators of food safety. Reviewed quality standards and evaluation of sausage products according to EU requirements. Key words: rules, sausages, standardization, safety, quality and standard of the Codex Alimentarius Commission. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; | - |
dc.subject | технічне регулювання | uk |
dc.subject | ковбасні вироби | uk |
dc.subject | стандартизація | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | стандарт комісії Кодекс Аліментаріус | uk |
dc.title | Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках | uk |
dc.title.alternative | Analysis of state and technical regulations quality and safety sausage products to the domestic and international markets | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ ДЕРЖАВНОГО Й ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ.pdf | 408.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.