Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюх, Т. М.-
dc.contributor.authorБорщевська, Ю. А.-
dc.date.accessioned2017-03-16T12:17:26Z-
dc.date.available2017-03-16T12:17:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАртюх, Т. М. Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках [Текст] / Т. М. Артюх, Ю. А. Борщевська // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 44–47. – Бібліогр.: с. 47 (9 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466-
dc.description.abstractУ роботі визначено методологічні підходи до гармонізації національних, міжнародних та європейських стандартів. Проаналізовано вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які встановлюють показники безпечності харчових продуктів. Розглянуто стандарти якості та оцінювання ковбасної продукції відповідно до вимог ЄС. Ключові слова: технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус.uk
dc.description.abstractThe paper considers methodological approaches to the harmonization of national, international and European standards. Analyzed national, European and international documents that establish indicators of food safety. Reviewed quality standards and evaluation of sausage products according to EU requirements. Key words: rules, sausages, standardization, safety, quality and standard of the Codex Alimentarius Commission.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та світове господарство;-
dc.subjectтехнічне регулюванняuk
dc.subjectковбасні виробиuk
dc.subjectстандартизаціяuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectстандарт комісії Кодекс Аліментаріусuk
dc.titleАналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринкахuk
dc.title.alternativeAnalysis of state and technical regulations quality and safety sausage products to the domestic and international marketsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АНАЛІЗ ДЕРЖАВНОГО Й ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ.pdf408.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.