Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466
Назва: | Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках |
Інші назви: | Analysis of state and technical regulations quality and safety sausage products to the domestic and international markets |
Автори: | Артюх, Т. М. Борщевська, Ю. А. |
Ключові слова: | технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Артюх, Т. М. Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках [Текст] / Т. М. Артюх, Ю. А. Борщевська // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 44–47. – Бібліогр.: с. 47 (9 назв). |
Серія/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Короткий огляд (реферат): | У роботі визначено методологічні підходи до гармонізації національних, міжнародних та європейських
стандартів. Проаналізовано вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які встановлюють показники безпечності
харчових продуктів. Розглянуто стандарти якості та оцінювання ковбасної продукції відповідно до вимог ЄС.
Ключові слова: технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус. The paper considers methodological approaches to the harmonization of national, international and European standards. Analyzed national, European and international documents that establish indicators of food safety. Reviewed quality standards and evaluation of sausage products according to EU requirements. Key words: rules, sausages, standardization, safety, quality and standard of the Codex Alimentarius Commission. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ ДЕРЖАВНОГО Й ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ.pdf | 408.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.