Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466
Название: | Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках |
Другие названия: | Analysis of state and technical regulations quality and safety sausage products to the domestic and international markets |
Авторы: | Артюх, Т. М. Борщевська, Ю. А. |
Ключевые слова: | технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Видавничий дім "Гельветика" |
Библиографическое описание: | Артюх, Т. М. Аналіз державного й технічного регулювання якості та безпечності ковбасної продукції на вітчизняному і світовому ринках [Текст] / Т. М. Артюх, Ю. А. Борщевська // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 44–47. – Бібліогр.: с. 47 (9 назв). |
Серия/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Краткий осмотр (реферат): | У роботі визначено методологічні підходи до гармонізації національних, міжнародних та європейських
стандартів. Проаналізовано вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які встановлюють показники безпечності
харчових продуктів. Розглянуто стандарти якості та оцінювання ковбасної продукції відповідно до вимог ЄС.
Ключові слова: технічне регулювання, ковбасні вироби, стандартизація, безпечність, якість, стандарт комісії Кодекс Аліментаріус. The paper considers methodological approaches to the harmonization of national, international and European standards. Analyzed national, European and international documents that establish indicators of food safety. Reviewed quality standards and evaluation of sausage products according to EU requirements. Key words: rules, sausages, standardization, safety, quality and standard of the Codex Alimentarius Commission. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12466 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ ДЕРЖАВНОГО Й ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ.pdf | 408.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.