Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12481
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вальтер, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T12:53:27Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T12:53:27Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Вальтер, А. О. Маркетингові дослідження та оцінення поведінки споживачів на ринку м’ясопереробної продукції Херсонської області [Текст] / А. О. Вальтер // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 7 Ч. 1. – С. 60–64. – Бібліогр.: с. 64 (9 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12481 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено напрями маркетингових досліджень та оцінено поведінку споживачів на ринку м’ясопереробної продукції Херсонської області. Наведено результати проведеного маркетингового дослідження для виявлення можливості виробників м’ясопереробної продукції зайняти конкурентні позиції на ринку. Визначено структуру споживання м’ясопереробної продукції на регіональному ринку. Ключові слова: маркетингові дослідження, споживачі, м’ясопереробна продукція, купівельні переваги, торговельні марки. | uk |
dc.description.abstract | The article identifies areas of marketing research and evaluated consumer behavior in the market of meat production in Kherson region. The results of the conducted market research to identify opportunities for producers of meat products to take the competitive position in the market. The structure of consumption of meat products in the regional market. Key words: marketing research, consumers, meat processing products, consumer preferences, trademarks. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; | - |
dc.subject | маркетингові дослідження | uk |
dc.subject | споживачі | uk |
dc.subject | м’ясопереробна продукція | uk |
dc.subject | купівельні переваги | uk |
dc.subject | торговельні марки | uk |
dc.title | Маркетингові дослідження та оцінення поведінки споживачів на ринку м’ясопереробної продукції Херсонської області | uk |
dc.title.alternative | Marketing researches and assessment of consumer behavior on the Kherson’s meat-products market | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 1 - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ОЦІНЕННЯ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ.pdf | 409.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.