Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12819
Назва: | Напрями покращання виробництва вітчизняної продовольчої продукції в контексті забезпечення продовольчої безпеки України |
Інші назви: | Directions of improving state production of food products in the context of Ukraine’s food safety |
Автори: | Сенишин, О. С. Сенишин, М. С. |
Ключові слова: | продовольство, продовольча продукція, виробництво продовольчої продукції, органічне землеробство, сільськогосподарські кооперативи |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Сенишин, О. С. Напрями покращення виробництва вітчизняної продовольчої продукції в контексті забезпечення продовольчої безпеки України. [Текст] / О. С. Сенишин, М. С. Сенишин // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Cерія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип. 7. Ч. 3. – С. 79–82. – Бібліогр.: с. 81 (5 назв). |
Серія/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Короткий огляд (реферат): | Статтю присвячено напрямкам покращання виробництва вітчизняної продовольчої продукції. Виявлено
негативні тенденції процесів продовольчого виробництва та запропоновано основні напрями його покращання: розви-
ток сільськогосподарського виробництва дрібними фермерами та одноосібними селянськими господарствами, сприян-
ня та розвиток органічного землеробства, активізація селекційної діяльності, приведення вітчизняної продовольчої про-
дукції у відповідність до міжнародних стандартів, посилення захисту вітчизняного товаровиробника на внутрішньому
ринку, розвиток системи переробки продукції безпосередньо у місцях виробництва продовольчої сировини та ін.
Ключові слова: продовольство, продовольча продукція, виробництво продовольчої продукції, органічне землеробство, сільськогосподарські кооперативи. This article is dedicated directions of improving the state production of food products. Negative tendencies of food production process are founded the main directions of its improvement are proposed: the development of agricultural production by small farmers and individual peasant farms, the promotion and development of organic farming, the intensification of breeding activities, bringing of state food products in line with international standards, strengthening of protection of state producers in the internal market, the development of recycling products directly from local production of food and other raw materials. Key words: food, food products, food production, organic farming, agricultural cooperatives. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12819 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 3 - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАПРЯМИ ПОКРАЩАННЯ ВИРОБНИЦТВА ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ.pdf | 376.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.