Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13224
Назва: СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ В КОНЦЕПЦІЇ СТВОРЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ВАРТОСТІ
Автори: Штулер, Ганна Гордіївна
Яворський, Андрій Андрійович
Ключові слова: управлінський облік, витрати, управління, споживча вартість
Дата публікації: 21-кві-2017
Видавництво: Видавництво УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Штулер Г.Г. Системний підхід до управління витратами в концепції створення споживчої вартості / Г.Г. Штулер, А.А. Яворський // Облік, аналіз, аудит і оподаткування в умовах глобалізації економіки : тези доповідей I Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Ужгород, 21 квітня 2017 р.). – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2017. – С.227-229.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13224
ISBN: 978-617-7333-32-5
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Штулер Г.Г..PDF374.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.