Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436
Title: Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області
Other Titles: The vitamin C content in fods grown on the Zakarpattia region
Authors: Казакова, Римма Вікторівна
Мельник, Володимир Семенович
Булей, Людмила Федорівна
Keywords: аскорбінова кислота, продукти харчування, первинний С-гіповітаміноз
Issue Date: 2013
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Казакова, Р. В. Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області [Текст] / Р. В. Казакова, В. С. Мельник, Л. Ф. Булей // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Медицина / гол. ред. А.С. Головацький. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2013. – Вип. 3 (48). – С. 192–194. – Бібліогр.: с. 193–194 (15 назв).
Series/Report no.: Медицина;
Abstract: У науковій статті приведені дані про вміст вітаміну С у продуктах харчування, які вирощені на території Закарпатської області. Проведено аналіз отриманої інформації у порівнянні з офіційними даними по Україні, який показав, що овочі та фрукти, які ростуть на території Закарпатської області, є хорошими дже- релами вітаміну С, здатними забезпечити фізіологічні потреби людського організму. Ключові слова: аскорбінова кислота, продукти харчування, первинний С-гіповітаміноз
Description: The scientific article presents data about vitamin C content in foodstuffs that are grown in Transcarpathia. The analysis of received information compared to official statistics in Ukraine which showed that vegetables and fruits that grow in Transcarpathia is a good source of vitamin C able to provide the physiological needs of human body. Key words: ascorbic acid, food, primary C-hypovitaminosis
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 3 (48) - 2013



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.