Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14621
Title: Роль і значення українсько-словацького транскордонного співробітництва для сталого розвитку прикордонних громад Закарпатської області
Authors: Мелеганич, Ганна Ігорівна
Keywords: сталий розвиток, транскордонне співробітництво, територіальна громада, Закарпатття
Issue Date: 2017
Publisher: Centrum spolocenskych a psychologickych vied SAV, Košice
Citation: Мелеганич Г. Роль і значення українсько-словацького транскордонного співробітництва для сталого розвитку прикордонних громад Закарпатської області / Ганна Мелеганич // K inovacii slovensko-ukrajinskej cezhraničnej spolupráce / Centrum spolocenskych a psychologickych vied SAV. - Košice, 2017. - C. 210-217.
Abstract: В статті аналізується роль українсько-словацького транскордонного співробітництва і його вплив на сталий розвиток прикордонних громад. Для прикладу взята Закарпатська область, яка має унікальне розташування і знаходиться на стику 5 держав. Ця обставина робить безпосередній вплив на соціально-економічний розвиток регіону. Аналізується основне українське законодавство та обласні ршення у цій сфері. Значну роль приділено стратегічному плануванню розвитку області та словацько-українського транскордонного співробітництва. В статті подано також основні висновки та рекомендації отримані в ході проведення інтервю з деякими головами прикордонних громад.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14621
ISBN: 978-80-970850-8-7
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття Мелеганич Г.docx140.41 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.