Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14658
Title: | Дослідження основних підходів до типологізації садиб у сфері сільського туризму |
Other Titles: | Major research approaches to types farmsteads in rural tourism |
Authors: | Забуранний, С.В. |
Keywords: | сільський туризм, садиби сільського туризму, категоризація, екологічне маркування, сертифікація |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Видавництво УжНУ "Карпатська вежа" |
Citation: | Дослідження основних підходів до типологізації садиб у сфері сільського туризм [Текст] / С. В. Забуранний // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В. П. Мікловда, М. І. Пітюлич, Н. М. Гапак та ін. – Мукачево : Карпатська вежа, 2013. – Вип. 1 (38). – С. 136–140. – Бібліогр. : с. 140 (7 назв) |
Abstract: | В статті досліджуються існуючі підходи до типологізації селянських садиб у сфері сільського туризму і визначенні напрямів їх вдосконалення з метою підвищення конкурентоспроможності суб’єктів підприємництва, що надають послуги в сфері сільського туризму.
Ключові слова: сільський туризм, садиби сільського туризму, категоризація, екологічне маркування, сертифікація. The article deals with existing approaches to types of peasant farms in rural tourism and identifying basics for improvement in order to enhance the competitiveness of business entities that provide services in the field of rural tourism. Keywords: rural tourism, rural tourism farmsteads, categorization, environmental labeling, certification. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14658 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (38) - 2013 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ПІДХОДІВ ДО ТИПОЛОГІЗАЦІЇ САДИБ У СФЕРІ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ.pdf | 206.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.