Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14658
Назва: | Дослідження основних підходів до типологізації садиб у сфері сільського туризму |
Інші назви: | Major research approaches to types farmsteads in rural tourism |
Автори: | Забуранний, С.В. |
Ключові слова: | сільський туризм, садиби сільського туризму, категоризація, екологічне маркування, сертифікація |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ "Карпатська вежа" |
Бібліографічний опис: | Дослідження основних підходів до типологізації садиб у сфері сільського туризм [Текст] / С. В. Забуранний // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В. П. Мікловда, М. І. Пітюлич, Н. М. Гапак та ін. – Мукачево : Карпатська вежа, 2013. – Вип. 1 (38). – С. 136–140. – Бібліогр. : с. 140 (7 назв) |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджуються існуючі підходи до типологізації селянських садиб у сфері сільського туризму і визначенні напрямів їх вдосконалення з метою підвищення конкурентоспроможності суб’єктів підприємництва, що надають послуги в сфері сільського туризму.
Ключові слова: сільський туризм, садиби сільського туризму, категоризація, екологічне маркування, сертифікація. The article deals with existing approaches to types of peasant farms in rural tourism and identifying basics for improvement in order to enhance the competitiveness of business entities that provide services in the field of rural tourism. Keywords: rural tourism, rural tourism farmsteads, categorization, environmental labeling, certification. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14658 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (38) - 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ПІДХОДІВ ДО ТИПОЛОГІЗАЦІЇ САДИБ У СФЕРІ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ.pdf | 206.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.