Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гакова, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-12T06:28:18Z | - |
dc.date.available | 2017-10-12T06:28:18Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Гакова, М. В. Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка [Текст] / М. В. Гакова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 13. Ч.1. – С. 55–60. – Бібліогр.: с. 59-60 (13 назв). – Рез. укр., рос., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено та згруповано основні характеристики сутності та специфіки управління підпри- ємствами готельно-ресторанного господарства. Представлено основні підходи до визначення належності готельно-рес- торанного господарства у співвідношенні індустрії туризму та індустрії гостинності. Узагальнено дефініції індустрії туризму, індустрії гостинності. Розглянуто структуру видів економічної діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Дано авторське трактування таких визначень, як готельно-ресторанне господарство та управління під- приємствами готельно-ресторанного господарства. Ключові слова: готельно-ресторанне господарство, управління, сутність, специфіка, індустрія гостинності, інду- стрія туризму. | uk |
dc.description.abstract | In the article the researched and grouped the main characteristics of essence and specifics of enterprise management hotel and restaurant business. Presents the main approaches to the determination of hotel and restaurant business in the ratio to tourism industry and hospitality industry. Generalized definitions of the tourism industry, the hospitality industry. Given the author’s interpretation of the following definitions: hotel and restaurant business and of management of the hotel and restaurant enterprises. Research objective is disclosure of the main characteristics of an essence and specifics of control of the enterprises of hotel and restaurant economy. Key words: hotel and restaurant business, management, essence, specifics, hospitality industry, tourism industry. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; | - |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | сутність | uk |
dc.subject | специфіка | uk |
dc.subject | індустрія гостинності | uk |
dc.subject | індустрія туризму | uk |
dc.title | Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка | uk |
dc.title.alternative | Management of the enterprises of hotel and restaurant business: essence and specifics | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 13 Частина 1 - 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО.pdf | 766.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.