Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792
Назва: | Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка |
Інші назви: | Management of the enterprises of hotel and restaurant business: essence and specifics |
Автори: | Гакова, М.В. |
Ключові слова: | готельно-ресторанне господарство, управління, сутність, специфіка, індустрія гостинності, індустрія туризму |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Гакова, М. В. Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка [Текст] / М. В. Гакова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 13. Ч.1. – С. 55–60. – Бібліогр.: с. 59-60 (13 назв). – Рез. укр., рос., англ. |
Серія/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено та згруповано основні характеристики сутності та специфіки управління підпри-
ємствами готельно-ресторанного господарства. Представлено основні підходи до визначення належності готельно-рес-
торанного господарства у співвідношенні індустрії туризму та індустрії гостинності. Узагальнено дефініції індустрії
туризму, індустрії гостинності. Розглянуто структуру видів економічної діяльності підприємств готельно-ресторанного
господарства. Дано авторське трактування таких визначень, як готельно-ресторанне господарство та управління під-
приємствами готельно-ресторанного господарства.
Ключові слова: готельно-ресторанне господарство, управління, сутність, специфіка, індустрія гостинності, інду-
стрія туризму. In the article the researched and grouped the main characteristics of essence and specifics of enterprise management hotel and restaurant business. Presents the main approaches to the determination of hotel and restaurant business in the ratio to tourism industry and hospitality industry. Generalized definitions of the tourism industry, the hospitality industry. Given the author’s interpretation of the following definitions: hotel and restaurant business and of management of the hotel and restaurant enterprises. Research objective is disclosure of the main characteristics of an essence and specifics of control of the enterprises of hotel and restaurant economy. Key words: hotel and restaurant business, management, essence, specifics, hospitality industry, tourism industry. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 13 Частина 1 - 2017 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО.pdf | 766.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.