Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792
Название: Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка
Другие названия: Management of the enterprises of hotel and restaurant business: essence and specifics
Авторы: Гакова, М.В.
Ключевые слова: готельно-ресторанне господарство, управління, сутність, специфіка, індустрія гостинності, індустрія туризму
Дата публикации: 2017
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Гакова, М. В. Управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: сутність та специфіка [Текст] / М. В. Гакова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 13. Ч.1. – С. 55–60. – Бібліогр.: с. 59-60 (13 назв). – Рез. укр., рос., англ.
Серия/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено та згруповано основні характеристики сутності та специфіки управління підпри- ємствами готельно-ресторанного господарства. Представлено основні підходи до визначення належності готельно-рес- торанного господарства у співвідношенні індустрії туризму та індустрії гостинності. Узагальнено дефініції індустрії туризму, індустрії гостинності. Розглянуто структуру видів економічної діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Дано авторське трактування таких визначень, як готельно-ресторанне господарство та управління під- приємствами готельно-ресторанного господарства. Ключові слова: готельно-ресторанне господарство, управління, сутність, специфіка, індустрія гостинності, інду- стрія туризму.
In the article the researched and grouped the main characteristics of essence and specifics of enterprise management hotel and restaurant business. Presents the main approaches to the determination of hotel and restaurant business in the ratio to tourism industry and hospitality industry. Generalized definitions of the tourism industry, the hospitality industry. Given the author’s interpretation of the following definitions: hotel and restaurant business and of management of the hotel and restaurant enterprises. Research objective is disclosure of the main characteristics of an essence and specifics of control of the enterprises of hotel and restaurant economy. Key words: hotel and restaurant business, management, essence, specifics, hospitality industry, tourism industry.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15792
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 13 Частина 1 - 2017

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО.pdf766.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.