Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрхій, Емілія Йосипівна-
dc.contributor.authorКоваль, Валентина Юріївна-
dc.contributor.authorСірчак, Єлизавета Степанівна-
dc.contributor.authorБондаренко, Володимир Воловимирович-
dc.contributor.authorМоскаль, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-10-15T21:03:02Z-
dc.date.available2017-10-15T21:03:02Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНауковий вісник Вінницького національного медичного університетуuk
dc.subjectгастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайнийuk
dc.titleВплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового сокуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.