Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Архій, Емілія Йосипівна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Валентина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Сірчак, Єлизавета Степанівна | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Володимир Воловимирович | - |
dc.contributor.author | Москаль, Оксана Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-15T21:03:02Z | - |
dc.date.available | 2017-10-15T21:03:02Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Науковий вісник Вінницького національного медичного університету | uk |
dc.subject | гастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайний | uk |
dc.title | Вплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового соку | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.