Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрхій, Емілія Йосипівна-
dc.contributor.authorКоваль, Валентина Юріївна-
dc.contributor.authorСірчак, Єлизавета Степанівна-
dc.contributor.authorБондаренко, Володимир Воловимирович-
dc.contributor.authorМоскаль, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-10-15T21:03:02Z-
dc.date.available2017-10-15T21:03:02Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНауковий вісник Вінницького національного медичного університетуuk
dc.subjectгастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайнийuk
dc.titleВплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового сокуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.