Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Назва: | Вплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового соку |
Автори: | Архій, Емілія Йосипівна Коваль, Валентина Юріївна Сірчак, Єлизавета Степанівна Бондаренко, Володимир Воловимирович Москаль, Оксана Миколаївна |
Ключові слова: | гастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайний |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Науковий вісник Вінницького національного медичного університету |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.