Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Назва: Вплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового соку
Автори: Архій, Емілія Йосипівна
Коваль, Валентина Юріївна
Сірчак, Єлизавета Степанівна
Бондаренко, Володимир Воловимирович
Москаль, Оксана Миколаївна
Ключові слова: гастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайний
Дата публікації: 2006
Видавництво: Науковий вісник Вінницького національного медичного університету
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.