Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Title: Вплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового соку
Authors: Архій, Емілія Йосипівна
Коваль, Валентина Юріївна
Сірчак, Єлизавета Степанівна
Бондаренко, Володимир Воловимирович
Москаль, Оксана Миколаївна
Keywords: гастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайний
Issue Date: 2006
Publisher: Науковий вісник Вінницького національного медичного університету
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.