Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929
Title: | Вплив м'яти, деревію, малини, чистотілу, парила на показники кислотності шлункового соку |
Authors: | Архій, Емілія Йосипівна Коваль, Валентина Юріївна Сірчак, Єлизавета Степанівна Бондаренко, Володимир Воловимирович Москаль, Оксана Миколаївна |
Keywords: | гастродуоденіт, кислотність шлункового соку, чистотіл звичайний, м'ята перцева, парило звичайний, малина звичайна, чистотіл звичайний |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Науковий вісник Вінницького національного медичного університету |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15929 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Наук вісн Вінниц-Вплив мяти.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.