Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16536
Назва: Продовольча безпека у виробництві зернових та зернобобових культур в системі національних економічних інтересів
Інші назви: Food safety in production of cereals and grain-bean crops in the system of national economic interests
Автори: Газуда, Михайло Васильович
Ерфан, Віталій Йосипович
Ключові слова: продовольча безпека, валові збори, посівні площі, зернові культури, країни світу, регіони Українських Карпат
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Серія/номер: Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка;
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто окремі аспекти продовольчої безпеки України та регіонів Українських Карпат в контексті валового збору та посівних площ зернових культур. Здійснено порівняльний аналіз такої проблеми України з окремими країнами світу та участь аналізованих регіонів в забезпеченні власної продовольчої безпеки. Кількість бібліографічних посилань — 11, мова -українська. Ключові слова: продовольча безпека, валові збори, посівні площі, зернові культури, країни світу, регіони Українських Карпат.
Separate aspects of food safety of Ukraine and of regions of Ukrainian Carpathians in the context of gross collection and sowing areas of grain-crops are considered in the article. The competitive analysis of the aforesaid problem of Ukraine with the separate countries of world and participation of analyzed regions in providing of own food safety is maid. Key words: food safety, gross collections, sowing areas, grain crops, countries of world, regions of Ukrainian Carpathians.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16536
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту
Наукові публікації кафедри економіки підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Продовольча безпека у виробництві зернових.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.