Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2017-11-03T11:32:37Z-
dc.date.available2017-11-03T11:32:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСічка І.І.Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 - «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 - «Готельно-ресторанна справа» . - Ужгород 2017. - 44с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603-
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгородський національний університетuk
dc.subjectтехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.titleМетодичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf58.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.