Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-03T11:32:37Z | - |
dc.date.available | 2017-11-03T11:32:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Січка І.І.Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 - «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 - «Готельно-ресторанна справа» . - Ужгород 2017. - 44с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгородський національний університет | uk |
dc.subject | технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf | 58.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.