Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603
Назва: | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» |
Автори: | Січка, Іван Іванович |
Ключові слова: | технологія продукції ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Ужгородський національний університет |
Бібліографічний опис: | Січка І.І.Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 - «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 - «Готельно-ресторанна справа» . - Ужгород 2017. - 44с. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf | 58.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.