Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603
Title: | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | технологія продукції ресторанного господарства |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Ужгородський національний університет |
Citation: | Січка І.І.Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 - «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 - «Готельно-ресторанна справа» . - Ужгород 2017. - 44с. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16603 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf | 58.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.