Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16718
Назва: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ДОСТУПНОСТІ ПРОДОВОЛЬСТВА ЧЕРЕЗ КОРОТКІ ЛАНЦЮГИ ПОСТАЧАННЯ
Інші назви: ENSURING THE PHYSICAL AND ECONOMIC AVAILABILITY OF FOOD THROUGH SHORT SUPPLY CHAINS
Автори: Бабич, М.М.
Ключові слова: фізична доступність, економічна доступність, продовольство, ланцюги постачання, елементи, стратегія
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Бабич, М. М. Забеспечення фізичної та економічної доступності продовольства через короткі ланцюги постачання [Текст] / М. М. Бабич // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 14№Ч.1. – С. 11–15. – Бібліогр.: с.15 (4 назви). – Рез. рос., англ.
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У роботі обґрунтовано науково-теоретичний підхід до формування продовольчої системи на місцевому рівні. Встановлено, що такий підхід забезпечує фізичну та економічну доступність продовольства. Зокрема, короткі ланцюги постачання вирішують низку проблем із ціною та якістю продукції через скорочення логістики їх доставки. Визначено елементи продовольчої системи на місцевому рівні. Для кожного елементу обґрунтовано способи поліпшення харчування та стратегічні інструменти їх досягнення. Ключові слова: фізична доступність, економічна доступність, продовольство, ланцюги постачання, елементи, стратегія.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16718
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 14 Частина 1 - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ДОСТУПНОСТІ.pdf395.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.