Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802
Назва: | Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді |
Інші назви: | THE APPROBATION OF PROCEDURE OF THE DETERMINATION OF ALUMINUM IN FOOD PRODUCTS, FOOD RAW MATERIALS AND DRINKING WATER |
Автори: | Сухарева, Оксана Юріївна |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Сухарева, О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев, І. В. Федак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, Я.Р.Базель, І.Є.Барчій та ін. – Ужгород : Говерла, 2005. – Вип. 13 - 14. – С. 53–56. – Бібліогр.: с.55-56 (19 назв). – Рез. англ. |
Серія/номер: | Хімія; |
Короткий огляд (реферат): | It was approbation of procedure of the determination of aluminum in food products and hade devotees what the procedure is an identical and serves for determinations of aluminum in food products, food raw materials and drinking water. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 13–14 - 2005 : Наукові публікації кафедри аналітичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПРОБАЦІЯ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ АЛЮМІНІЮВ.pdf | 108.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.