Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18248
Назва: Модель формування економічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів готельного та ресторанного сервісу в коледжі
Інші назви: Model of formation of economic competence of future junior specialists of hotel and restaurant service in college
Автори: Богоніс, Ольга Миколаївна
Ключові слова: компетентнісний підхід, економічна компетентність, професійна компетентність, педагогічне моделювання, модель формування економічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів готельного та ресторанного сервісу
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Модель формування економічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів готельного та ресторанного сервісу в коледжі [Текст] / О. М. Богоніс // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Педагогіка. Соціальна робота / голов. ред. І.В. Козубовська. – Ужгород : Говерла, 2017. – Вип. 2 (41). – С. 29-33. – Бібліогр.: с.32 (8 назв). – Рез. рос., англ.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто головні теоретичні підходи до проблеми формування економічної компетентності майбутнього фахівця, викладено результати дослідження процесу педагогічного моделювання. Проаналізовано останні наукові дослідження та публікації на визначену тематику. Розроблено та обґрунтовано модель формування економічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів готельного та ресторанного сервісу в коледжі, що забезпечить впровадження методики реалізації педагогічних умов розвитку досліджуваного явища, спрямованої на досягнення майбутніми фахівцями ефективного результату при вирішенні економічних завдань у сфері HoReCa. Ключові слова: компетентнісний підхід, економічна компетентність, професійна компетентність, педагогічне моделювання, модель формування економічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів готельного та ресторанного сервісу.
The article deals with the main theoretical approaches to the problem of forming process of the economic competence of the future specialist, the results of the study of the pedagogical modeling process are presented. Recent scientific studies and publications on a certain topic have been analyzed. The model of forming the economic competence of future junior specialists in the hotel and restaurant service in the college is developed and substantiated, which will ensure implementation of the methodology for the implementation of the pedagogical conditions of the development of the phenomenon, aimed at reaching future specialists with an effective result in solving economic problems in the HoReCa sphere. Focusing on the future professional activity of a specialist, the model sould include the subject and professional components that will facilitate the training of a qualified specialist of the appropriate level and profile, competitive in the labor market. Key words: competence approach, economic competence, professional competence, pedagogical modeling, model of formation of economic competence of future junior specialists of hotel and restaurant service.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18248
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Педагогіка. Соціальна робота Випуск 2 (41) - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ.pdf809.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.